Litt på tvert

Til kamp mot NSB.

NSB hadde et eventyrlig resultat sist år. Ikke minst når det sees på bakgrunn på alle skandleoppslag vi har sett. Bedriften har helt tydelig en bedriftskultur som ikke fortjener ros.

Jeg vil gjerne reise med jernbane på mine fototurer. Gjerne i kombinasjon med sykkel. NSB  har kuttet alle disse muligheter. Ikke reisegods, ikke mer enn 3 kolli som ikke må overstige 40 kilo. For de fleste ruter er det ikke mulig med sykkel. Resegods finnes ikke. Å sende sykkel koster 970 kroner - en veg.

Gjennom vinteren sender NRK skport så og si hele dagen i helgene. Samt ikke sjelden midt i uka. Tomrommene blir fylt med reperise på reprisene. Ettefulgt av fordummene "humor" - og selvfølgelig reprise på disse. Helgen blir avsluttet med Sportsrevyen, selv om det blir sendt sport i allle nyhetsendinger. 

Allmenkringkaster? Kanskje det - ut i fra perspektivet om flest mulige seere. Tar vi vekk sporten, dum underholdning og krimserier, er det ikke så mye sendetid igjen. Allmenkringkaster!?

Gå inn på nettet og les menneskerettighetene!

Ser ut til at hat til grupper, er en nødvendighet for menneser. Taterfolket, eller reisende, var alle tyver og gikk med lange kniver. Kniver de lett dro frem i lystelige lag.  I moderne tid har de blitt til Romfolk. Du vet; disse som sitter utenfor Rimi med en brukt papirkopp. Tiggekoppen. Eldre damer som ser ned i avgrunnen.  

Nordlendingene som dro i horder ned til Oslo og forurenset språket med ilt og bannskap. Hylte og skreik og var full.  Etter dem kom samene med ganning og svartekunster.

Mange grupper var farlig for vår kultur, det visste alle. Tyskerbarn; avlet av horer og sinnsyke. Kvinner som fødte "uekte barn." Kvinner som forførte uskyldige menn.

I dag er det muslimer. De strømmer inn over vår veerden for å finne gods og gull. For å utnytte oss og for å voldta våre kvinner. Maktmenneskene i vår verden har slått fast at så godt som ingen flykter fra krig og forfølgelse.

Bare la de små barn komme til meg - bare de ikke er sorte, mørke brune eller gule.

De bleikeste av oss skal ha all makt i himmel og jord.

Nyeste kommentarer

26.05 | 08:56

"Canon og hage" er veldig pen. Bravo!!!

10.11 | 17:28

Så många underbara minnen som väcks till livs när man ser dessa bilder, Helt underbar

24.10 | 18:53

Nydelig arbeider Steinar!

08.10 | 02:11

Spennende hva du gjør med gamle bilder. Det inspirerer!